Őszi térítésmentes képzések

2017/09/14
Short description

Idén ősszel ismét megtartjuk két slágerképzésünket. Az ingyenes képzésekre mindazokat várjuk, akik munkájuk során migráns kliensekkel kerülnek kapcsolatba. 

fotó: Szabó Mária
Törzs

A 88 órás Segítő munka a menekültek/migránsok körében képzésen a résztvevők a migrációt magyarázó társadalomtudományi elméletek, a migránsokra vonatkozó jogi szabályozások mellett megismerkedhetnek a kommunikációs helyzeteket nehezítő kulturális különbségek és az ezekből fakadó konfliktusok hátterével, valamint hatékony kezelésével is.   

Kiket várunk? Mindazon szakembereket, akik munkájuk során migráns kliensekkel kerülnek kapcsolatba, például: szociális és államigazgatási területen dolgozók, családsegítő központok, gyermekjóléti szolgálatok és civil szervezetek munkatársai, idegenrendészeti feladatokat végzők, egészségügyben dolgozók, önkéntesek. 

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 17.

Részletek, jelentkezés itt. 

 

A 32 órás Interkulturális kompetencia és szakmai önismeret-fejlesztő foglalkozás-sorozaton a jelentkezők személyes tapasztalataikon, esetfeldolgozásokon keresztül tudatosíthatják motivációikat a migránsokkal folytatandó segítő munkát illetően.

Kiket várunk? Segítő szakembereket, akik munkájuk során migráns kliensekkel kerülnek kapcsolatba.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 19.

Részletek, jelentkezés itt. 

 

A projekt és azon belül a képzések a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap támogatásával valósulnak meg. A projekt címe: Tudás – Készség – Attitűd, MMIA-2.3.3./3-2016-00004.

Belügyi Alapok logó