Garanciák


Ügyfélfogadás

Felnőttképzési tevékenységünkről, szolgáltatásainkról az érdeklődők ügyfélfogadási időben telefonon, e-mailben vagy személyesen az irodánkban is tájékozódhatnak. 

Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 16. III/3.
Telefonszám: 061-322-1502
E-mail: menedek@menedek.hu
Weblap cím: www.menedek.hu

Ügyfélszolgálati idő

hétfő – csütörtök       09:00-17:00
péntek                     09:00-15:00

Nyilvántartásba vett felnőttképzési intézményként az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk képzés résztvevőink számára:

Felnőttképzési szolgáltatások
Panaszkezelés

Ügyfélfogadás
Adatvédelmi nyilatkozat


Felnőttképzési szolgáltatások

Előzetes tudásfelmérés

Képzéseink megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk tudásfelmérésre. Az előzetes tudásfelmérés írásban történik, a képzés megkezdése előtt. A tesztet kiértékeljük, az eredményről tájékoztatjuk a résztvevőt, valamint tájékoztatjuk arról is, hogy milyen formában tudjuk előzetes tudásfelmérésének eredményét beszámítani a képzésbe.
Az intézmény a szolgáltatást térítésmentesen nyújtja.

Képzési szükségletek, képzési tanácsadás

A képzésben résztvevők a képzés során képzési tanácsadásban részesülhetnek. A képzési tanácsadás során az oktatók feladata, hogy a kérdésekre, a képzés lényegére vonatkozóan válaszoljanak a résztvevők kérdéseire, segítsék az ismeretek elmélyítését, ezáltal is növelve a képzés hatékonyságát.

Az intézmény a szolgáltatást térítésmentesen nyújtja.


Panaszkezelés

Képzésrésztvevőink panaszkezelési rendszerünk működéséről szóbeli tájékoztatást kapnak képzéseink megkezdésekor.

Képzéseink résztvevői a panaszukat bármely oktatónál, képzésszervezőnél vagy a projektvezetőnél jelenthetik. A reklamáció bejelentése történhet írásban vagy szóban. A reklamáció bejelentése után az intézményvezető kivizsgálja az ügyet a potenciálisan érintett partneri és oktatói kör tagjainak szóbeli megkeresésével. Ennek az intézkedésnek a célja, hogy az egyéni sérelmekből adódó panaszok okát az intézmény vezetése kiszűrje.

Amennyiben a szóbeli információkérés során a panaszt a vezetés jogosnak ítéli meg, az intézmény mielőbb helyesbítő tevékenységet végez. A panaszoknál a panaszra a választ a panaszt tevő minden esetben írásban kapja meg.


Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen nyilatkozat a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület felnőttképzési szolgáltatásihoz kapcsolódó adatkezelésre és a személyes adatok védelmére vonatkozik.

A Menedék Egyesület a felnőttképzési szolgáltatásiba bekapcsolódó személyek adatait tisztességesen és a 1992. évi LXIII. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásainak megfelelően, a törvény betartásával dolgozza fel, kezeli és őrzi azokat.

Az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tárolja, és attól eltérő módon nem használja fel.

Megfelelő biztonsági intézkedéseket tesz az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozza.