Garanciák


Ügyfélfogadás

Felnőttképzési tevékenységünkről, szolgáltatásainkról az érdeklődők ügyfélfogadási időben telefonon, e-mailben vagy személyesen az irodánkban is tájékozódhatnak. 

Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 16. III/3.
Telefonszám: 061-322-1502
E-mail: menedek@menedek.hu
Weblap cím: www.menedek.hu

Ügyfélszolgálati idő

hétfő – csütörtök   09:00-17:00
péntek                   09:00-15:00

Nyilvántartásba vett felnőttképzési intézményként az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk képzés résztvevőink számára:

Felnőttképzési szolgáltatások
Panaszkezelés

Ügyfélfogadás
Adatkezelési tájékoztató


Felnőttképzési szolgáltatások

Előzetes tudásfelmérés

Képzéseink megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk tudásfelmérésre. Az előzetes tudásfelmérés írásban történik, a képzés megkezdése előtt. A tesztet kiértékeljük, az eredményről tájékoztatjuk a résztvevőt, valamint tájékoztatjuk arról is, hogy milyen formában tudjuk előzetes tudásfelmérésének eredményét beszámítani a képzésbe.
Az intézmény a szolgáltatást térítésmentesen nyújtja.

Képzési szükségletek, képzési tanácsadás

A képzésben résztvevők a képzés során képzési tanácsadásban részesülhetnek. A képzési tanácsadás során az oktatók feladata, hogy a kérdésekre, a képzés lényegére vonatkozóan válaszoljanak a résztvevők kérdéseire, segítsék az ismeretek elmélyítését, ezáltal is növelve a képzés hatékonyságát.

Az intézmény a szolgáltatást térítésmentesen nyújtja.


Panaszkezelés

Képzésrésztvevőink panaszkezelési rendszerünk működéséről szóbeli tájékoztatást kapnak képzéseink megkezdésekor.

Képzéseink résztvevői a panaszukat bármely oktatónál, képzésszervezőnél vagy a projektvezetőnél jelenthetik. A reklamáció bejelentése történhet írásban vagy szóban. A reklamáció bejelentése után az intézményvezető kivizsgálja az ügyet a potenciálisan érintett partneri és oktatói kör tagjainak szóbeli megkeresésével. Ennek az intézkedésnek a célja, hogy az egyéni sérelmekből adódó panaszok okát az intézmény vezetése kiszűrje.

Amennyiben a szóbeli információkérés során a panaszt a vezetés jogosnak ítéli meg, az intézmény mielőbb helyesbítő tevékenységet végez. A panaszoknál a panaszra a választ a panaszt tevő minden esetben írásban kapja meg.