Továbbképzési programjainkról

Egyesületünk évek óta tart képzéseket külföldi ügyfelekkel foglalkozó szociális szakembereknek, ügyintézőknek, pedagógusoknak, önkénteseknek. Felhalmozódott szaktudásunkat, képzési tapasztalatainkat összefoglalva 2008- ban több továbbképzési tematikát dolgoztunk ki. Azóta képzési kínálatunk, szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Törekvésünk, hogy a képzések állandó és folyamatosan tökéletesedő minőségét, fejlesztését és eredményességét biztosítsuk.

Továbbképzési programjaink célja, hogy a magyarországi szakemberek munkájuk során hatékonyabban tudják segíteni és kezelni a külföldi egyének és csoportok problémáit.

Azt tapasztaljuk, hogy a migránsokkal foglalkozóknak olyan komplex képzésekre van szüksége, amely ötvözi a bevándorlókkal kapcsolatos alapvető elméleti-, gyakorlati ismereteket, az interkulturális ismereteken túl, kommunikációs készségeket fejleszt, szakmai önismeretet mélyít. Képzéseink során - az ismeretátadáson és készségfejlesztésen túl - nagy hangsúlyt fektetünk a hálózat- és kapcsolatépítésre, ami szintén növeli a képzésen résztvevők és azt elvégzők hosszú távú hatékonyságát.

2008 óta több, mint 200 fő vett részt képzési programjainkon, pozitív visszajelzéseik abban erősítenek meg bennünket, hogy fontos, hiánypótló és értékes amit csinálunk.

Intézményünket a Felnőttképzési Akkreditáló Testület 2010-ben akkreditált képzési intézménynek nyilvánította.

A Menedék Migránsokat Segítő Egyesület felnőttképzési nyilvántartási száma: 01-0307-06
Felnőttképzési engedély számunk: E- 000314/2014

Képzéseinket 2009 óta az Európai Unió Európai Integrációs Alapja támogatta.

 Kiknek ajánljuk képzéseinket? 
 Iránytű projekt keretében megvalósuló képzéseink

 Térítéses képzéseink 
 Jelentkezés képzéseinkre 
 Egyéb felnőttképzési szolgáltatások 
 Ügyfélfogadás rendje 
 Panaszkezelés